Hebben mensen goede

Er zijn heel wat websites die aangeven dat zij auto’s opkomen. Maar, in de praktijk werken die niet altijd helemaal naar behoren. Als eerst laat je een taxatie doen op de website, is dat een ruime schatting. Als je het een acceptabel bedrag vind kun je nogmaals een taxatie laten doen bij andere websites. Vervolgens kun jij er voor kiezen om dit bedrag te accepteren of te weigeren.

Mensen hebben vaak geklaagd over de wijze waarop deze websites te werk gaan. Soms geven zij een offerte, en proberen ze achteraf weer te onderhandelen. Dit is uiteraard niet de bedoeling van zo een website. Een klant moet daar zekerheid over hebben, wanneer er eenmaal een prijs is doorgegeven.

Maar, er zijn ook opkopers die al meerdere jaren actief zijn in de automarkt. In tegenstelling tot andere opkopers, hebben de grotere opkopers, filialen verspreid over heel Nederland. In elke provincie is wel een vestiging te vinden.

Kijk uit naar auto opkopers die niet alleen meerdere filialen hebben, maar ook naar online ervaringen en reviews over de werkwijze van de bedrijven. Hun service en diensten moeten top kwaliteit zijn, en dat mag je eisen.

Als eerst word je voertuig getaxeerd. Dit kun je zelf ook op websites, door het kenteken en de kilometerstand in te vullen. Dit is uiteraard een indicatie. Daarna ga je langs bij één van de opkopers in Nederland. Bij de fysieke afspraak wordt naar de auto gekeken en een proefrit genomen. Hier wordt de auto grondig geïnspecteerd en wordt gekeken naar de technische staat van het voertuig. Wanneer alle zaken goed zijn, krijg je direct bod van de auto op.